CABERNET SAUVIGNON
Ročník 2011
Víno s chráneným označením pôvodu
Akostné víno, Výber z hrozna červené, suché

Malokarpatská vinohradnícka oblasť
Vinohradnícky hon: Noviny
Dátum zberu: 17.10.2011
Alkohol: 12,5 obj.%
Cukornatosť muštu: 18° NM
Celková kyslosť: 4,8 g/l
Celkový obsah sacharidov: 1,9 g/l
Typ pôdy: hlinitá

Fľašková zrelosť: 8- 10 rokov
Podávať pri teplote: 16 - 18° C
Objem: 0,75 l

Výrobná dávka: L - 98
Gastronómia: Toto víno odporúčame podávať k poľovníckym špecialitám, ako napr. korenisté úpravy diviny, k plesňovým dobre vyzretým syrom, steakom, biftekom, k mäsovým polievkám. Hodí sa aj k bravčovému a hovädziemu mäsu, ku kačici i husi.